Doneren

Wil jij onze Stichting steunen door een bedrag over te maken, klein of groot, dan kan dat door het over te maken naar: 

NL49 ABNA 0250 8855 22
t.n.v. Stichting Make-a-WeddingWish Nederland,
onder vermelding van "Donatie".


Onze dank is groot!

Op deze pagina staan de initiatieven welke tot nu toe georganiseerd zijn om geld in te zamelen voor de Stichting Make-a-WeddingWish Nederland

Inmiddels is de structuur van het gehele team klaar en zijn wij eind 2019 volledig operationeel!

Alle bedrijven, organisaties, privé intiatieven, alles wat een donatie doet aan de Stichting Make-a-WeddingWish Nederland zal op deze pagina vermeld worden.

Wij zijn dankbaar voor een ieder die een donatie doet. 

Marjon Revet - Weerink stond in het najaar van 2019 in het theater met haar programma "Bruiloft op slippers". Van elk verkocht kaartje doneerde zij een bedrag naar onze Stichting! Super initiatief!
Image

Theater

Heb jij of werk jij bij een groot bedrijf en doneren jullie regelmatig aan goede doelen? Of zoeken jullie een bepaald doel om jullie naam aan te verbinden en lijkt deze Stichting hiervoor in aanmerking te komen? Dat zouden wij prachtig vinden! Neem contact met ons op via info@makeaweddingwish.nl en wij zullen gelijk reageren.
Image

Multi Nationals

De Stichting is blij met alle soorten dontaties en initiatieven die ontplooit worden om de wenshuwelijken mogelijk te maken. Zo heeft 2Love een benefiet feestavond georganiseerd voor net getrouwde bruidsparen om zo geld in te zamelen voor de Stichting. Met alles zijn wij meer dan dankbaar! Maar het is helaas nooit genoeg. Wil jij ook aan de slag met een prachtig initiatief laat het ons weten. Wellicht kunnen wij je helpen of hebben wij mensen binnen ons netwerk die je op weg kunnen helpen.
Image

2Love Event 11-11-2017

Bruid Media, uitgever van het prachtige blad Bruid & Bruidegom, stort een prachtige donatie aan de Stichting. Zij vinden dit initiatief zo bijzonder omdat dit is waar de trouwbranche voor staat. Samenwerken, om zo een prachtige dag te kunnen realiseren voor een koppel die helemaal voor elkaar gaan en hun liefde willen bezegelen. Ook als je ongeneeslijk ziek bent en dat nog je laatste wens is...
Image

Bruidmedia