Bestuur

Antoinette Zunnebeld - Directeur, oprichtster en voorzitter bestuur

Deze stichting is een prachtig initiatief van Antoinette Zunnebeld die na 30 jaar actief te zijn geweest in de zorg de overstap heeft gemaakt naar de trouwbranche. Zij is sinds 1 maart 2016 eigenaar van Wishes and Weddings, en organiseert unieke trouwbeurzen in diverse regio’s in Nederland. Doordat zij zich ten doel heeft gesteld om trouwprofessionals samen te brengen die met veel passie en energie het beste uit zichzelf willen halen en deze toe te voegen aan de Wishes Events, kwam ze op het idee om dit mogelijk te maken voor ernstig zieke mensen die ook nog dolgraag zouden willen trouwen. 

Naar LinkedIn profiel

Henriët Schouten - Secretaris en Verpleegkundige

Met mijn vak als verpleegkundige wil ik deze prachtige stichting tot steun zijn bij de medische intake gesprekken maar ook als secreataris binnen het bestuur. Als vriendin van Antoinette zitten we veel te sparren over haar plannen binnen de trouwbranche en de zorg. Hoe mooi is dan ook dat zij deze twee werelden met elkaar weet te verbinden.

Marc Bor - Penningmeester

Marc Bor heeft zich beschikbaar gesteld als Penningmeester voor het bestuur. Met een enorme dosis enthousiasme gaat hij deze dankbare uitdaging aan en is hij trots deze functie binnen het bestuur te kunnen vervullen.

Naar website

Adviserende bestuursleden

Patrick Nobbenhuis

Als echtgenoot van Antoinette ben ik onwijs trots dat ze dit toch maar allemaal gerealiseerd heeft en dat deze Stichting inmiddels een begrip in de trouwwereld is. Vele uren hebben we hier samen inzitten om plannen uit te werken, haalbaarheid te toetsen van de wensen en om vooral gepassioneerde trouwbranche professionals voor de Stichting te enthousiasmeren. We hebben prachtige plannen en ideeën met de Stichting die van ons heel groot mag worden. Ik ben binnen de Stichting verantwoordelijk voor de website en alle Social Media en waarnodig adviseer ik het bestuur maar ben niet stemgerechtigd.

Naar website

Remco Rutgers

Een bruiloft vormt één van de belangrijkste en meest emotionele momenten in het leven. Een bijzondere dag waar de liefde gevierd wordt tussen twee mensen en waar het bruidspaar graag familie en vrienden voor uitnodigt om met hen deze unieke dag te beleven. Een waar en onbezorgd sprookje! Maar, wat nou indien dit sprookje vanwege een ongeneeslijk ziekte van een van de partners (bijna) onmogelijk is geworden? Dan kan men een beroep doen op de mensen van de Stichting Make a WeddingWish Nederland. Een geweldig branche-initiatief met tientallen aangesloten trouwleveranciers uit het gehele land die op vrijwillige basis er alles aan doen om in de vaak korte tijd die er helaas nog rest een prachtig wenshuwelijk te organiseren. Stuk voor stuk betrokken en gepassioneerde trouwondernemers die iedereen een mooie bruiloft willen bieden. Als gespecialiseerd mediabedrijf in online en offline media voor bruidsparen, is Bruidmedia al vele decennia de verbindende schakel tussen bruidsparen en trouwleveranciers. Uit dit oogpunt ben ik dan ook vereerd om als één van de adviseurs van de Stichting Make a WeddingWish Nederland mee te mogen denken en te helpen om deze wenshuwelijken mede mogelijk te maken.   

Naar website

Marlous Holster

Zij adviseert het bestuur indien nodig. Zij was als wensvervuller werkzaam bij de Stichting Make-a-Wish, speciaal gericht op kinderen en wij zijn via haar met deze Stichting in contact gekomen. Voordat Make-a-WeddingWish ingeschreven werd bij de Kamer van Koophandel zijn wij met Make-a-Wish overééngekomen dat wij de naam Make-a-WeddingWish zonder problemen mochten gebruiken. Doordat er veel raakvlakken met beide Stichtingen, heeft zij deze dankbare taak op zich genomen.

Naar website

Ambassadeurs

Marielle Jongmans
Marielle JongmansBABS Bijzondere Huwelijkssluiting
Ria Fenneman -Mensies
Ria Fenneman -MensiesBABS Jullie Moment en Roze Trouwen
Brigitte Mes
Brigitte MesEigenaresse CardWise