Regio Indeling Nederland

This image for Image Layouts addon
Team Make-A-WeddingWish Nederland

Wij hebben Nederland verdeeld in regio's met elk een eigen regio-coördinator met 2 of meer wensvervullers waaronder de regio-coördinator zelf.

Dit ziet er dan als volgt uit:

Regionale Coördinatoren

Wensvervullers / Weddingplanners Noord-Holland en Utrecht

Astrid Blaauw-Thoonsen

eigenaar van Astrid Blaauw Weddings & Events.

Sinds februari 2008 heb ik al vele bruidsparen geassisteerd bij de organisatie van hun trouwdag. En daar zaten ook bruiloften bij, waarbij het ongeneeslijk ziek zijn een rol speelde. Deze bruiloften hebben veel indruk op mij gemaakt en ik zal deze niet snel vergeten. Wat was het bijzonder om er aan mee te werken en de trouwdag samen met het bruidspaar en hun naasten te beleven. 
En wat ben ik blij dat ik door Make a Weddingwish Nederland gevraagd ben om de stichting te gaan helpen. Het is mooi en waardevol om bruiloften te organiseren voor bruidsparen waarbij de bruid en/of bruidegom ongeneeslijk ziek is.

Ik zet graag mijn ervaring en kennis van de markt in om tot een huwelijksdag te komen die aan alle wensen voldoet.

Eigen website

Astrid Santé

eigenaar van Santé Bruiloften.

Als je partner of een gezinslid levensbedreigend ziek is, is dat niet alleen ontzettend verdrietig, maar ook heel zwaar voor de directe naaste omgeving. Vaak draait het leven alleen nog maar om de ernstig zieke dierbare. Wanneer er in zo’n gezin de wens is om elkaar het jawoord te geven en de omstandigheden laten dit onmogelijk toe, dan wil ik hier heel graag iets in betekenen. Ik zal met veel liefde mijn kennis, talenten en tijd belangeloos inzetten om deze wens uit te laten komen. 

Eigen website

Wensvervullers / Weddingplanners Zuid-Holland en Zeeland

Frederiek Klop

eigenaar van Frederiek Klop Weddingplanner.

De afgelopen jaren heb ik bijna 100 huwelijken mogen verzorgen, velen hiervan waren een uiting van liefde, het delen van geluk en het moment om samen naar de toekomst te kijken. Vele huwelijken waren een groot feest met vrienden en familie en een dolgelukkig bruidspaar. Een aantal van de huwelijken die ik heb mogen begeleiden hadden een rauw randje, ook deze waren een uiting van liefde en geluk, maar deze paren hadden niet altijd een toekomst samen. Een van hen was ziek of iemand uit hun directe nabijheid zou niet lang meer te leven hebben. Voor mij een bevestiging dat je het leven moet vieren, dankbaar moet zijn voor wat je hebt. Voor mij een drive om me in te zetten voor de bruidsparen die de rest leven samen nog goed willen doorbrengen, hun liefde willen vieren, om deze bruidsparen te ondersteunen en te ontzorgen op het gebied van de organisatie van hun huwelijk, om deze bruidsparen en hun dierbaren nog een hele mooie dag te mogen bezorgen! Dat is mijn drive om me als regiocoördinator voor de regio’s Zuid Holland en Zeeland in te zetten!

Eigen website

Sina van Harn

eigenaar van Exceptional Weddings & Events.

Toen ik gevraagd ben om als wensvervuller deel van de stichting uit te maken moest ik er geen seconde over nadenken. Als vrouw van een huisarts weet ik heel goed hoeveel leed er ontstaat als een gezinslid ongeneeslijk ziek wordt.
Het is voor mij dan ook vanzelfsprekend om met al mijn mogelijkheden de laatste wens van een stel uit te laten komen en hun een onvergetelijke dag te berijden.

Met mijn kennis en groot netwerk zal ik er alles aan zetten om dit bijzondere koppel nog een keer enorm te laten genieten.
Voor mij is het een eer, om hun nog een keer gewoon te zien stralen, zoals hun zijn en misschien voor een heel klein ogenblik alles andere te laten vergeten.

Eigen website

Jessica van den Dungen Bille-Benedict

eigenaar van Yes Events Bruiloft- & Eventstyling.

“Toen mij gevraagd werd om wensvervuller te worden bij de Stichting Make a Weddingwish wat dit voor mij vanzelfsprekend om me aan te sluiten. 
Al jaren zet ik mij in voor diverse goede doelen, steek mijn handen uit de mouwen, doe aan fundraising en hoe fijn is het dat ik dit nu vanuit mijn vak kan uitvoeren?
Als bestuurslid van o.a Ladies Circle, Agoraclub Voorne Putten & Charity4Kids al vele moeilijke, emotionele dingen meegemaakt. De dankbaarheid die je ervoor terugkrijgt geeft mij energie.
Een bruiloft met een ernstig zieke partner nog niet meegemaakt maar wat moet het mooi zijn om met een fantastisch team herinneringen te creëren die ze nooit meer zullen vergeten.”

Eigen website

Gerina van Gelder-van Raaij

eigenaar van Vier je Geluk. 
Graag stel ik me even voor; Ik ben Gerina van Gelder, weddingplanner, ceremoniemeester en stylist. Sinds 2011 help ik de leukste bruidsparen met het organiseren van hun grote dag. Iets kunnen doen voor een ander is mij op het lijf geschreven en doe ik dan ook met heel mijn hart! Samen nadenken over de bruiloft, groot of klein, kort of lang van te voren, samen zorgen we ervoor dat overal aan gedacht is, jullie alles los kunnen laten.

Graag zet ik me in voor deze mooie stichting! Schakelen is iets wat we altijd doen en zeker in deze situaties. Samen kijken we naar jullie wensen, de mogelijkheden die er nog zijn en daarmee gaan wij aan de slag.

Eigen website

Claudia Oele

eigenaar van TrouwTastisch.

Eigen website

Wilma de Vroede Ausma

eigenaar van DROOM Wedding.

Er voor elkaar zijn, met elkaar verbonden worden of zijn, herinneringen maken voor en met degene waar je zoveel van houdt, is voor mij toch wel de essentie van liefde en liefhebben.

Alles is niet zo vanzelfsprekend in het leven en als we met heel veel pijn in ons hart iemand moeten loslaten waar we zo ontzettend veel van houden, doet niets er meer toe. Het enige wat ik dan nog kan doen voor een ander is er zijn, er zijn zonder woorden maar met daden.  Hoe geweldig is het dan belangeloos iets te kunnen betekenen  voor anderen via Make-a-Weddingwish.  Natuurlijk heb ik ook direct JA gezegd bij de vraag de stichting bij te willen staan met mijn kennis, ervaring, enthousiasme en fijn netwerk.

Inmiddels heb ik al een wensbruiloft in vervulling mogen laten gaan en wat was het fantastisch dit bruidspaar te zien stralen. 

Ik voel mij heel dankbaar en bevoorrecht dat ik dit mag doen voor een ander.

Alles is liefde!

Eigen website

Sylvana Blom

eigenaar van C'est la vie Weddings & Events.

Ruim een jaar geleden ben ik dit avontuur aangegaan en werk ik vanuit C'est la Vie Weddings aan mijn passie. Bruiloften staan voor mij voor liefde & verbinding met elkaar en al jullie geliefden om je heen. Ik kan in woorden niet beschrijven hoe geweldig ik het vind om samen met een bruidspaar hun mooiste dag van hun leven te organiseren.
 
Toen ik werd gevraagd of ik mij wilde aansluiten bij stichting Make a Wedding Wish, voelde ik mij zeer vereerd en hoefde ik hier niet over na te denken of ik dit zou willen.
Ik vind het echt ontzettend mooi en dankbaar om vanuit mijn expertise & kennis op deze prachtige belangeloze wijze mijn bijdrage te leveren als wensvervuller. De liefde is zo iets prachtigs, en dat ik als wensvervuller hun bruiloft tot een onvergetelijke dag mag maken, om even het verdriet op zij te zetten, en juist intens van elkaar te mogen & kunnen genieten, samen de liefde te vieren, dat is waar voor mij dit werk om draait. 

Eigen website

Els Natzijl-Visser

eigenaar van Ready2Marry.

Net na de start van de Stichting Make-a-Weddingwish hoorde ik van het bestaan en dacht hoe geweldig het zou zijn mee te kunnen werken aan het vervullen van een trouwwens van een bruidspaar waarvan de partner of een gezinslid levensbedreigend ziek is.

Toen ik in 2019 werd gevraagd om mee te helpen om de wens van een prachtig bruidspaar in vervulling te laten gaan, twijfelde ik geen moment.
Niets mooiers om met een team van gepassioneerde leveranciers een prachtige dag en laatste trouwwens neer te mogen zetten, waar het bruidspaar als onvergetelijke herinnering op terug kan kijken!
Love rules!

 

Eigen website

Enyo Lake

eigenaar van Mrs. Lake Weddings & Events.

Graag stel ik mijzelf voor. Ik ben Enyo Lake en ik maak trouwen makkelijk voor keurrijke ondernemende koppels. Soms is het leven minder kleurrijk en juist dan hebben we ondersteuning nodig. Ik heb persoonlijk ervaren wat voor een impact ziekte binnen een gezin maakt. Daarom vind ik het een enorme eer om als wensvervuller deel te maken  van de stichting Make a Wedding Wish. Ik zet me met veel liefde en creativiteit in om jullie trouwwens te vervullen.

 

Eigen website

Wensvervullers / Weddingplanners Overijssel, Gelderland en Flevoland

Margriet Smit

eigenaar van Puur Trouwen.

Het hebben van mooie herinneringen van mensen die er niet meer zijn is zo ontzettend waardevol, weet ik uit eigen ervaring. En om daaraan een bijdrage te mogen leveren, dat is mijn absolute drijfveer.
Ik houd er van om mensen en bruidsparen te verzorgen en te ontzorgen en via de Stichting kan ik dat ten volle uit doen. 
 
Ik heb al een paar bruidsgezinnen mogen begeleiden en ik realiseerde me dat het niet alleen om die ene dag gaat. Maar ook de voorbereidingen ernaar toe doet zoveel; het brengt lichtpuntjes tussen de ziekenhuisafspraken door en al die afspraken met de trouwleveranciers geven ook al herinneringen opzich. En als een zieke bruidegom je verteld dat deze dag hem hoop geeft, dan weet ik weer voor 100% waarvooor ik dit doe.

Eigen website

Marieke van Altena-den Hertog

eigenaar van den Hertog Weddings.

De verhalen van de bruidsparen die via de stichting de mogelijkheid krijgen om te trouwen zijn zo aangrijpend, verdrietig, heftig en intens. En wat is het mooi en bijzonder om als weddingplanner een bijdrage te kunnen leveren om deze wens in vervulling te laten gaan.

Ondertussen kan ik aangeven dat deze bruiloften zo liefdevol, emotioneel, bijzonder en ontzettend mooi zijn. Er wordt met volle teugen genoten en de liefde is zo ontzettend voelbaar. Er wordt letterlijk kracht uit gehaald en het geeft een prachtige blijvende herinnering. Het is ontzettend waardevol om met elkaar zo'n mooie dag neer te kunnen zetten.

Eigen website

Marian Krook-Lievestro

eigenaar van Spark Business Events en Stralend Middelpunt.

Wanneer ik mijn kennis en kunde in mag zetten om een stel of een gezin één van de mooiste dagen van hun leven te geven, dan is dat niet alleen voor hun een geschenk, maar ook voor mij.

In de situatie wanneer een partner of gezinslid levensbedreigend ziek is, help ik graag hun dag onvergetelijk te maken. Niet alleen voor degene die binnen afzienbare tijd komt te overlijden, maar juist ook voor degenen die achterblijven. Samen zijn zij die dag het stralend middelpunt, iedereen wordt in het zonnetje gezet, wat zij verdienen in die moeilijke situatie.

Eigen website

Nicole Bredewold

eigenaar van Onbezorgde Trouwdag.

Geen enkele twijfel om me in te zetten voor de Stichting Make a Weddingwish. Helaas heb ik zelf van dichtbij meegemaakt hoe deze ziekte kan toeslaan en hoe snel het kan zijn. Als er dan nog zo'n grote wens is om met de liefde van je leven te gaan trouwen hoe mooi is het dan dat je gebruik kan maken van experts. Experts die je ondersteunen en helpen om de dag een onvergetelijke dag te laten worden, geweldig om daar onderdeel van te mogen zijn. 

Eigen website

Corrie Weijers

Weddingplanner.

Wanneer de tijd stil staat en jouw liefde van je leven ernstig ziek is wil je niets liever dan die kostbare liefde delen met elkaar en iedereen die jullie lief is. Helaas is dit niet altijd voor iedereen mogelijk. Hoe schitterend is het dat Make A Wedding Wish jullie wens kan vervullen. 

Ik wil jullie dolgraag helpen bij het realiseren van jullie dag, jullie moment en jullie herinnering voor altijd. Uit meerdere persoonlijke ervaringen weet ik hoe belangrijk mooie herinneringen zijn. Hoe bijzonder is het dan dat ik daar vanuit mijn kennis en netwerk jullie bij mag helpen. Dit zal ik dan ook met hart en ziel doen! Liefs

Manon Deuring

eigenaar van PEP Manon.

Geborgenheid, geluk en liefde, daar draait het voor een groot deel om in het leven. Maar wat als het helaas anders loopt dan je had gehoopt?

Het is natuurlijk niet vanzelfsprekend dat iedereen 80 jaar wordt en dat doet mij verdriet.

Ik gun iedereen een mooi en gelukkig leven maar ook een fantastisch mooie bruiloft. Een dag waar het draait om de liefde tussen twee mensen maar ook met de familie.

Als dit de laatste wens is van een stel, dan draag ik graag mijn steentje als weddingplanner bij voor make a weddingwish.

Ik vind het een fantastische mooie Stichting en ik ben trots dat ik hieraan mag meewerken.

Eigen website

Lucienne te Brinke

eigenaar van Droomdag Weddingplanner.

Herinneringen maken met de mensen die je dierbaar zijn is zo belangrijk, die herinneringen worden nog belangrijker als een van die dierbaren ziek wordt. Met veel liefde zet ik mij in om een laatste trouwwens te vervullen en bijzondere herinneringen te creëren. In een tijd van ziekte en verdriet komt er zo een nieuw lichtpuntje bij, samen iets om naar toe te leven, even niet aan de ziekte denken maar aan de liefde voor elkaar en dat bezegelen met een Droomdag om de liefde te vieren. Het is een eer om een onderdeel te mogen zijn van deze stichting en om zo met vele collega's ons belangeloos in te zetten. 

Eigen website

Wensvervullers / Weddingplanners Brabant en Limburg

Nikki de Lang

eigenaar van Nikki de Lang Weddings & Events.

Het mooie aan Make-a-WeddingWish vind ik dat we op deze manier mensen kunnen helpen hun mooiste en liefste droom te verwezenlijken. Dat we op die manier even kunnen zorgen voor een zorgeloze dag die even alleen in de teken staat van hun liefde. Ik ben dankbaar dat Make A Wedding Wish mij benaderd heeft om bruidsparen te helpen bij het creëren van één van hun mooiste en meest dierbare herinneringen.

Eigen website

Nadja van den Heuvel-Meulensteen

eigenaar van To the moon and back Weddings & Events.

Ik ben Nadja van den Heuvel-Meulensteen en woon samen met mijn man en zoontje in Berlicum nabij Den Bosch. 
Ik heb 5 jaar bij 1 van de grootste Artiesten en evenementenbureaus van Nederland gewerkt. Ontzettend veel ervaring opgedaan om uiteindelijk mijn bedrijf To the moon and Back op te zetten, inmiddels is dit ook alweer 3 jaar geleden. Mijn drijfveer achter To the moon and Back is mensen iets moois geven. En daarom werk ik met alle liefde en heel veel plezier mee aan bruiloften!

Eigen website

Martine van der Linden

eigenaar van Ik ben Martine.

Martine, dat ben ik!  Andere noemen mij sprankelend, positief en rete enthousiast. In de aanloop naar DE dag gaan we voor de ultieme creatie. Ik deal met het grote plan en weet echt alles van de puntjes op de i. We gaan samen aan de slag om een onvergetelijke herinnering te maken. Met trots zet ik mij in voor Make a weddingwish. Het leven moet je vieren hoe kort of lang die ook mag zijn.  

Eigen website

Marita Potter-Bolwidt

eigenaar van Droomevent en mede-eigenaar Trouwchicks.

“Ik denk dat iedereen wel iemand ‘dichtbij’ kent die ongeneeslijk ziek is. Dat je iemand kent die een hele heftige periode doormaakt. Ontzettend zwaar voor de persoon in kwestie, maar ook voor zijn of haar omgeving erom heen. Ook ik heb al meerdere malen van heel dichtbij dit meegemaakt. Het enige wat je kan doen is iemand bijstaan. Het leven, al is het maar voor heel even, net even wat mooier en liever maken. Dankbaar ben ik dat ik mij mag inzetten voor zo’n mooie organisatie als Make-a-Wedding-Wish. Dat ik in zo’n zware periode mij even mag inzetten om de mooiste dag ooit te creëren. Dat ik dit belangeloos samen mag doen met ontzettend fijne collega’s, maakt dat ik trots ben om onderdeel hiervan te mogen zijn. Laten we er samen er een onvergetelijke en dierbare herinnering van maken!”

Eigen website

Inge van de Berg

eigenaar van Glinsteringen.

Glinsteringen staat voor de organisatie van onvergetelijke momenten. Iets moois neerzetten voor een ander, dat is waar ik blij van word.

Mijn naam is Inge van den Berg, een enthousiaste ondernemer met een groot organisatietalent. Eerst een bruisende beleving, daarna een blijvende herinnering; ik luister naar jullie wensen, ik stel vragen om jullie in korte tijd goed te leren kennen, ik werk samen met andere professionals uit de branche om jullie bijzondere dag te realiseren.

‘Vier het leven, maak herinneringen!’

Eigen website

Yvonne Pustjens-Kuppens

eigenaar van Enjoy Your Day, weddingplanning and more.

Ik help bruidsparen bij het vertalen van hun unieke liefdesverhaal naar een persoonlijke bruiloft.
Ik help graag bij het regelen en organiseren. Ik zorg ervoor dat bruidsparen samen met familie en vrienden kunnen genieten.

Dat ik me mag inzetten voor Make a WeddingWish maakt me dan ook ontzettend dankbaar. Dat ik dit mag betekenen in een zware periode om voor het bruidspaar, samen met hun familie en vrienden een mooie herinnering neer te zetten, maakt mijn werk wel heel bijzonder.

Vier het leven en geniet van de kleine dingen!

Eigen website

Vicky Schuurmans

eigenaar van Van Harte Bruiloften & Feesten.

Wow, wat ben ik trots en dankbaar dat ik me in mag gaan zetten voor Make-a-WeddingWish. Doen waar je goed in bent om zo de wereld voor een ander een stukje mooier te maken. Hoe mooi is het als je samen met je collega’s onvergetelijke herinneringen mee mag organiseren? Een dag waarop je het bruidspaar en alle gasten even laat vergeten wat de werkelijkheid is en alleen de liefde voor elkaar er nog toe doet.

Eigen website

Wensvervullers / Weddingplanners Groningen, Friesland en Drenthe

Maria van Tuinen

eigenaar van Woesh Organisatie & Weddingplanning.

Trouwen en rouwen hoort bij het leven. Een lach en een traan liggen dicht bij elkaar. Als weddingplanner geniet ik heel erg van de bruiloften die ik mag verzorgen voor bruidsparen. Maar ook het rouwen van mensen schuw ik niet. Eind 2018 stond er een oproep op Facebook : Stichting Make a Wedding Wish was op zoek naar leveranciers om belangeloos een bruiloft zo compleet mogelijk te maken voor een stel waarvan de aanstaande bruid heel ernstig ziek was. Aangezien dit vlakbij mijn woonplaats was heb ik aangeboden om het ceremoniemeesterschap op me te nemen. Samen met Antoinette hebben we binnen een paar dagen geweldige leveranciers gevonden die hun steentje allemaal graag bij wilden dragen. En dat op zo'n korte termijn, geweldig! De trouwdag zelf was heel bijzonder. Het besef dat de bruid niet lang meer te leven had maakte de dag extra bijzonder. Er waren verrassingen waar het bruidspaar niets van wist, ze vielen van de ene verbazing in de andere en waren ontzettend blij de hele dag. Je hebt heel gauw een band met de mensen. Helaas is de bruid inmiddels overleden, maar deze herinnering hebben ze toch maar kunnen maken. Het is fantastisch om dat te mogen doen voor mensen in zo'n heftige fase van hun leven. Ik zet me dan ook heel graag met hart en ziel in om bruidsparen mooie momenten en herinneringen te geven, door hun trouwdag zo bijzonder en compleet mogelijk te maken met fijne collega's en leveranciers. 

Eigen website

Samantha Janssen

eigenaar van Evelynn Flores Weddings & Events

Herinneringen zijn prachtig, belangrijk en voor altijd. Dat ik via de Make a Wedding Wish stichting een helpende hand hand kan bieden bij het maken van intieme herinneringen zoals die van een bruiloft is een enorme eer. Een speciaal moment creëren waarvan intens samen genoten kan worden. Daar doe je het voor. 

 

Eigen website

Anne Meester

eigenaar van Meesterwerk Events.

Toen ik begon als weddingplanner, was mijn motivatie dat ik bruidsparen wilde ontzorgen, waardoor zij volop kunnen genieten van hun trouwdag. Voor de bruidsparen van Make a Weddingwish is dit extra belangrijk: even zorgeloos genieten van elkaar, de liefde vieren, en mooie blijvende herinneringen maken.

Dat ik daaraan mee mag werken vind ik heel erg bijzonder, en ik zet me er met liefde voor in.

Eigen website