Regio Indeling Nederland

This image for Image Layouts addon
Team Make-A-WeddingWish Nederland

Alle regio-coördinatoren en wensvervullers zijn professionele weddingplanners met hun eigen bedrijf in de trouwbranche.

Wij hebben Nederland verdeeld in regio's met elk een eigen regio-coördinator met 2 of meer wensvervullers waaronder de regio-coördinator zelf.

Dit ziet er dan als volgt uit:

Regio Coördinatoren

Astrid Blaauw-Thoonsen

Image

Els Natzijl - Visser

Image

Lotte Vogels

Image

Wensvervullers Noord-Holland en Utrecht

Astrid Blaauw-Thoonsen

eigenaar van Astrid Blaauw Weddings & Events.

Sinds februari 2008 heb ik al vele bruidsparen geassisteerd bij de organisatie van hun trouwdag. En daar zaten ook bruiloften bij, waarbij het ongeneeslijk ziek zijn een rol speelde. Deze bruiloften hebben veel indruk op mij gemaakt en ik zal deze niet snel vergeten. Wat was het bijzonder om er aan mee te werken en de trouwdag samen met het bruidspaar en hun naasten te beleven. 
En wat ben ik blij dat ik door Make a Weddingwish Nederland gevraagd ben om de stichting te gaan helpen. Het is mooi en waardevol om bruiloften te organiseren voor bruidsparen waarbij de bruid en/of bruidegom ongeneeslijk ziek is.

Ik zet graag mijn ervaring en kennis van de markt in om tot een huwelijksdag te komen die aan alle wensen voldoet.

Eigen website

Astrid Santé

eigenaar van Santé Bruiloften.

Als je partner of een gezinslid levensbedreigend ziek is, is dat niet alleen ontzettend verdrietig, maar ook heel zwaar voor de directe naaste omgeving. Vaak draait het leven alleen nog maar om de ernstig zieke dierbare. Wanneer er in zo’n gezin de wens is om elkaar het jawoord te geven en de omstandigheden laten dit onmogelijk toe, dan wil ik hier heel graag iets in betekenen. Ik zal met veel liefde mijn kennis, talenten en tijd belangeloos inzetten om deze wens uit te laten komen. 

Eigen website

Simone van Es

eigenaar van Trouwhartig.

Ik ben Simone van Es – van der Hulst van Weddingplanner Trouwhartig.

Vanaf 2019 organiseer ik bruiloften en doe dit met veel liefde voor de bruidsparen.

Niets is mooier om speciaal voor hen een prachtige bruiloft te creëren.

Een verbintenis van de liefde samen.

Daarom voel mij zeer vereerd om deel uit te mogen maken van Make-a-weddingwish.

Om een bruiloft te mogen organiseren met alle dierbaren waar ze van houden.

Een dag die gevuld is met kostbare momenten en blijvende herinneringen.

Eigen website

Eline Verhoef

eigenaar van "Experience More Weddings"

Met mijn jarenlange ervaring in de bruiloften branche weet ik waar ik aan moet denken en waarbij ik jullie kan helpen. Een bruiloft organiseren voor een dierbare die ernstig ziek is zal nog meer met zich meebrengen dan alleen de organisatie van de bruiloft.

 

Bij Experience More Weddings zal ik jullie ontzorgen zodat jullie volledig kunnen genieten van de vele momenten vooraf, tijdens en na afloop van de bruiloft. Jullie kunnen onbeperkt gebruik maken van mijn adviezen, kennis, ervaring en tijd die ik met liefde inzet voor jullie droombruiloft.

 

Ik voel mij vereerd dat ik onderdeel mag zijn van het Make a Wedding Wish team en graag kom ik met jullie in contact om samen met jullie de mooiste bruiloft te organiseren.

Hoe mooi is het om voor mensen die een levensbedreigende ziekte hebben nog iets te kunnen doen. In dit geval in de vorm van een bruiloft organiseren is waar voor mij passie voor bruiloften en liefde voor de mede mens samen komt. Bijdrage aan zo’n mooie stichting is iets wat ik al een tijdje wilde maar nu dan echt gaat gebeuren.

 


 

Eigen website

Els Natzijl-Visser

eigenaar van "Ready2Marry"

Net na de start van de Stichting Make-a-Weddingwish hoorde ik van het bestaan en dacht hoe geweldig het zou zijn mee te kunnen werken aan het vervullen van een trouwwens van een bruidspaar waarvan de partner of een gezinslid levensbedreigend ziek is.

Toen ik in 2019 werd gevraagd om mee te helpen om de wens van een prachtig bruidspaar in vervulling te laten gaan, twijfelde ik geen moment.
Niets mooiers om met een team van gepassioneerde leveranciers een prachtige dag en laatste trouwwens neer te mogen zetten, waar het bruidspaar als onvergetelijke herinnering op terug kan kijken!

Love rules!

 

Eigen website

Sylvana Blom

eigenaar van "Bloom Bini Weddings & Events"


in 2019 ben ik dit avontuur aangegaan en werk ik vanuit Bloom Bini Weddings aan mijn passie. Bruiloften staan voor mij voor liefde & verbinding met elkaar en al jullie geliefden om je heen. Ik kan in woorden niet beschrijven hoe geweldig ik het vind om samen met een bruidspaar hun mooiste dag van hun leven te organiseren en hun volledig te mogen ontzorgen in de reis naar hun droomdag. 

Toen ik werd gevraagd of ik mij wilde aansluiten bij stichting Make a Wedding Wish, voelde ik mij zeer vereerd en hoefde ik hier niet over na te denken of ik dit zou willen.
Ik vind het echt ontzettend mooi en dankbaar om vanuit mijn expertise & kennis op deze prachtige belangeloze wijze mijn bijdrage te leveren als wensvervuller.

De liefde is zo iets prachtigs, en dat ik als wensvervuller hun bruiloft tot een onvergetelijke dag mag maken, om even het verdriet op zij te zetten, en juist intens van elkaar te mogen & kunnen genieten, samen de liefde te vieren, dat is waar voor mij dit werk om draait. 

Eigen website

Enyo Lake

eigenaar van "Mrs. Lake Weddings & Events"

Graag stel ik mijzelf voor.
Ik ben Enyo Lake en ik maak trouwen makkelijk voor keurrijke ondernemende koppels. Soms is het leven minder kleurrijk en juist dan hebben we ondersteuning nodig. Ik heb persoonlijk ervaren wat voor een impact ziekte binnen een gezin maakt. Daarom vind ik het een enorme eer om als wensvervuller deel te maken van de stichting Make a Wedding Wish.

Ik zet me met veel liefde en creativiteit in om jullie trouwwens te vervullen.

 

Eigen website

Angelique Bruijnesteijn

eigenaar van "Angelique Bruijnesteijn Wedding & Events"

"Plannen, organiseren, ontzorgen en gasten een ontspannen glimlach op het gezicht brengen, dat is wat ik al vanaf jongs af aan het liefste doe.
Omdat het leven niet volledig te plannen valt en er zich soms situaties voordoen waarin je hoopte dat het anders was. Dat je hoopte dat deze gebeurtenissen aan jouw huisje voorbij zouden gaan, maar dat de realiteit helaas soms anders is. Op die momenten kun je als koppel wat extra liefde en steun gebruiken.

Mijn allereerste bruiloft als zelfstandig weddingplanner organiseerde ik in 2020 voor mijn ongeneselijk zieke vriendinnetje, haar man en hun zoontje van drie.
Die grijze wolk waar zij al mee moesten dealen, haar vader was ook ziek en al opgegeven door de medici, werd met haar ziekte erbij een zware donderwolk.
De bruiloft werd een beladen, maar zonovergoten en liefdevolle dag waar ik met een grote glimlach op terug kijk.

De liefde overwon het even van die nare ziektes.

Trots dat ik mij mag aansluiten bij deze mooie organisatie.”

 

Eigen website

Wensvervullers Zuid-Holland en Zeeland

Frederiek Klop

eigenaar van Frederiek Klop Weddingplanner.

De afgelopen jaren heb ik bijna 100 huwelijken mogen verzorgen, velen hiervan waren een uiting van liefde, het delen van geluk en het moment om samen naar de toekomst te kijken. Vele huwelijken waren een groot feest met vrienden en familie en een dolgelukkig bruidspaar. Een aantal van de huwelijken die ik heb mogen begeleiden hadden een rauw randje, ook deze waren een uiting van liefde en geluk, maar deze paren hadden niet altijd een toekomst samen. Een van hen was ziek of iemand uit hun directe nabijheid zou niet lang meer te leven hebben. Voor mij een bevestiging dat je het leven moet vieren, dankbaar moet zijn voor wat je hebt. Voor mij een drive om me in te zetten voor de bruidsparen die de rest leven samen nog goed willen doorbrengen, hun liefde willen vieren, om deze bruidsparen te ondersteunen en te ontzorgen op het gebied van de organisatie van hun huwelijk, om deze bruidsparen en hun dierbaren nog een hele mooie dag te mogen bezorgen! Dat is mijn drive om me als regiocoördinator voor de regio’s Zuid Holland en Zeeland in te zetten!

Eigen website

Sina van Harn

eigenaar van Exceptional Weddings & Events.

Toen ik gevraagd ben om als wensvervuller deel van de stichting uit te maken moest ik er geen seconde over nadenken. Als vrouw van een huisarts weet ik heel goed hoeveel leed er ontstaat als een gezinslid ongeneeslijk ziek wordt.
Het is voor mij dan ook vanzelfsprekend om met al mijn mogelijkheden de laatste wens van een stel uit te laten komen en hun een onvergetelijke dag te berijden.

Met mijn kennis en groot netwerk zal ik er alles aan zetten om dit bijzondere koppel nog een keer enorm te laten genieten.
Voor mij is het een eer, om hun nog een keer gewoon te zien stralen, zoals hun zijn en misschien voor een heel klein ogenblik alles andere te laten vergeten.

Eigen website

Jessica van den Dungen Bille-Benedict

eigenaar van Yes Events Bruiloft- & Eventstyling.

Toen mij gevraagd werd om wensvervuller te worden bij de Stichting Make a Weddingwish wat dit voor mij vanzelfsprekend om me aan te sluiten. 

Al jaren zet ik mij in voor diverse goede doelen, steek mijn handen uit de mouwen, doe aan fundraising en hoe fijn is het dat ik dit nu vanuit mijn vak kan uitvoeren?
Als bestuurslid van o.a Ladies Circle, Agoraclub Voorne Putten & Charity4Kids al vele moeilijke, emotionele dingen meegemaakt. De dankbaarheid die je ervoor terugkrijgt geeft mij energie.

Eénmaal een bruiloft voor de Stichting mogen realiseren samen met de regiocoördinator. Zo fijn om met een fantastisch team herinneringen te creëren die ze nooit meer zullen vergeten.”

 

Eigen website

Gerina van Gelder-van Raaij

eigenaar van Vier je Geluk. 
Graag stel ik me even voor; Ik ben Gerina van Gelder, weddingplanner, ceremoniemeester en stylist. Sinds 2011 help ik de leukste bruidsparen met het organiseren van hun grote dag. Iets kunnen doen voor een ander is mij op het lijf geschreven en doe ik dan ook met heel mijn hart! Samen nadenken over de bruiloft, groot of klein, kort of lang van te voren, samen zorgen we ervoor dat overal aan gedacht is, jullie alles los kunnen laten.

Graag zet ik me in voor deze mooie stichting! Schakelen is iets wat we altijd doen en zeker in deze situaties. Samen kijken we naar jullie wensen, de mogelijkheden die er nog zijn en daarmee gaan wij aan de slag.

Eigen website

Mariska van der Meer

eigenaar van "Definitely Yes"

Het vieren van de liefde en herinneringen maken met je dierbaren, vind ik misschien wel een van de mooiste dingen in het leven.
Als wedding & eventplanner heb ik vanuit mijn bedrijf al vele mensen mogen helpen om onvergetelijke herinneringen te creëren.
We houden ervan om dingen nèt even anders te doen, buiten de traditionele paden opzoek naar wat écht bij jullie past!

 

Enorm dankbaar ben ik dan ook dat ik deel mag uitmaken van het team van de Stichting Make a Wedding Wish. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden en wensen, om er vervolgens álles uit te halen, voor die voor jullie extra belangrijke, onvergetelijke dag, met een lach, een traan, maar vooral een gouden randje!

Eigen website

Sylvana Blom

eigenaar van "Bloom Bini Weddings & Events"


in 2019 ben ik dit avontuur aangegaan en werk ik vanuit Bloom Bini Weddings aan mijn passie. Bruiloften staan voor mij voor liefde & verbinding met elkaar en al jullie geliefden om je heen. Ik kan in woorden niet beschrijven hoe geweldig ik het vind om samen met een bruidspaar hun mooiste dag van hun leven te organiseren en hun volledig te mogen ontzorgen in de reis naar hun droomdag. 

Toen ik werd gevraagd of ik mij wilde aansluiten bij stichting Make a Wedding Wish, voelde ik mij zeer vereerd en hoefde ik hier niet over na te denken of ik dit zou willen.
Ik vind het echt ontzettend mooi en dankbaar om vanuit mijn expertise & kennis op deze prachtige belangeloze wijze mijn bijdrage te leveren als wensvervuller.

De liefde is zo iets prachtigs, en dat ik als wensvervuller hun bruiloft tot een onvergetelijke dag mag maken, om even het verdriet op zij te zetten, en juist intens van elkaar te mogen & kunnen genieten, samen de liefde te vieren, dat is waar voor mij dit werk om draait. 

Eigen website

Wensvervullers Overijssel, Gelderland en Flevoland

Margriet Smit

eigenaar van Puur Trouwen.

Het hebben van mooie herinneringen van mensen die er niet meer zijn is zo ontzettend waardevol, weet ik uit eigen ervaring. En om daaraan een bijdrage te mogen leveren, dat is mijn absolute drijfveer.
Ik houd er van om mensen en bruidsparen te verzorgen en te ontzorgen en via de Stichting kan ik dat ten volle uit doen. 
 
Ik heb al een paar bruidsgezinnen mogen begeleiden en ik realiseerde me dat het niet alleen om die ene dag gaat. Maar ook de voorbereidingen ernaar toe doet zoveel; het brengt lichtpuntjes tussen de ziekenhuisafspraken door en al die afspraken met de trouwleveranciers geven ook al herinneringen opzich. En als een zieke bruidegom je verteld dat deze dag hem hoop geeft, dan weet ik weer voor 100% waarvooor ik dit doe.

Eigen website

Marieke van Altena-den Hertog

eigenaar van den Hertog Weddings.

De verhalen van de bruidsparen die via de stichting de mogelijkheid krijgen om te trouwen zijn zo aangrijpend, verdrietig, heftig en intens. En wat is het mooi en bijzonder om als weddingplanner een bijdrage te kunnen leveren om deze wens in vervulling te laten gaan.

Ondertussen kan ik aangeven dat deze bruiloften zo liefdevol, emotioneel, bijzonder en ontzettend mooi zijn. Er wordt met volle teugen genoten en de liefde is zo ontzettend voelbaar. Er wordt letterlijk kracht uit gehaald en het geeft een prachtige blijvende herinnering. Het is ontzettend waardevol om met elkaar zo'n mooie dag neer te kunnen zetten.

Eigen website

Nicole Bredewold

eigenaar van Onbezorgde Trouwdag.

Geen enkele twijfel om me in te zetten voor de Stichting Make a Weddingwish. Helaas heb ik zelf van dichtbij meegemaakt hoe deze ziekte kan toeslaan en hoe snel het kan zijn. Als er dan nog zo'n grote wens is om met de liefde van je leven te gaan trouwen hoe mooi is het dan dat je gebruik kan maken van experts. Experts die je ondersteunen en helpen om de dag een onvergetelijke dag te laten worden, geweldig om daar onderdeel van te mogen zijn. 

Eigen website

Corrie Weijers

Weddingplanner.

Wanneer de tijd stil staat en jouw liefde van je leven ernstig ziek is wil je niets liever dan die kostbare liefde delen met elkaar en iedereen die jullie lief is. Helaas is dit niet altijd voor iedereen mogelijk. Hoe schitterend is het dat Make A Wedding Wish jullie wens kan vervullen. 

Ik wil jullie dolgraag helpen bij het realiseren van jullie dag, jullie moment en jullie herinnering voor altijd. Uit meerdere persoonlijke ervaringen weet ik hoe belangrijk mooie herinneringen zijn. Hoe bijzonder is het dan dat ik daar vanuit mijn kennis en netwerk jullie bij mag helpen. Dit zal ik dan ook met hart en ziel doen! Liefs

Lucienne te Brinke

eigenaar van Droomdag Weddingplanner.

Herinneringen maken met de mensen die je dierbaar zijn is zo belangrijk, die herinneringen worden nog belangrijker als een van die dierbaren ziek wordt. Met veel liefde zet ik mij in om een laatste trouwwens te vervullen en bijzondere herinneringen te creëren. In een tijd van ziekte en verdriet komt er zo een nieuw lichtpuntje bij, samen iets om naar toe te leven, even niet aan de ziekte denken maar aan de liefde voor elkaar en dat bezegelen met een Droomdag om de liefde te vieren. Het is een eer om een onderdeel te mogen zijn van deze stichting en om zo met vele collega's ons belangeloos in te zetten. 

Eigen website

Wilma de Vroede-Ausma

eigenaar van "Fet! design studio"

Er voor elkaar zijn, met elkaar verbonden worden of zijn, herinneringen maken voor en met degene waar je zoveel van houdt, is voor mij toch wel de essentie van liefde en liefhebben.

Alles is niet zo vanzelfsprekend in het leven en als we met heel veel pijn in ons hart iemand moeten loslaten waar we zo ontzettend veel van houden, doet niets er meer toe. Het enige wat ik dan nog kan doen voor een ander is er zijn, er zijn zonder woorden maar met daden.  Hoe geweldig is het dan belangeloos iets te kunnen betekenen  voor anderen via Make-a-Weddingwish.  Natuurlijk heb ik ook direct JA gezegd bij de vraag de stichting bij te willen staan met mijn kennis, ervaring, enthousiasme en fijn netwerk.

Inmiddels heb ik al een wensbruiloft in vervulling mogen laten gaan en wat was het fantastisch dit bruidspaar te zien stralen. 

Ik voel mij heel dankbaar en bevoorrecht dat ik dit mag doen voor een ander.

Alles is liefde!

 

Eigen website

Janneke Vermaas

eigenaar van "Magnolia Weddingplanner"

Toen ik tijdens een trouwbeurs begin 2022 gezellig met een bruid stond te kletsen, vertelde ze mij gelijk dat ze in de zomer verder zou gaan met de planning van hun bruiloft omdat ze een chemo traject in zou gaan. In het najaar van 2022 belde ze mij of ik iemand wist die zou kunnen helpen om op zeer korte termijn hun bruiloft te organiseren. Want ze had te horen gekregen dat ze niet lang meer zou hebben en de hele bruiloft op korte termijn organiseren was te veel voor haar. Ik heb haar op Make A Wedding Wish stichting gewezen en zo werd ik door Margriet, die ook bij mij in de netwerkgroep zit, benaderd of ik wilden helpen met de organisatie van de bruiloft. Natuurlijk, daar hoefde ik geen seconde over na te denken. Helaas heeft de bruid de geplande datum nooit mogen halen. Maar wat was het eervol om haar alleen al van de voorbereidingen zo hebben kunnen laten genieten. Toen Margriet mij vroeg of ik verbonden wilde worden aan de Make a Wedding Wish stichting hoefde ik wederom geen seconde na te denken.

 

Sinds ik in 2021 ben gestart heb ik al vele bruidsparen mogen helpen met de organisatie van hun bruiloft. Met veel lol maar ook een goede portie nuchterheid zorgen we er samen voor dat jullie onbezorgd kunnen genieten van de voorbereidingen en de dag zelf. Want ook tijdens zo zware tijd is lol en even niet aan de rollercoaster waar je al in zit te denken heel fijn.

  

Eigen website

Floor Weijers

eigenaar van "Summum Wedding"

Trouwen moet al een feestje zijn voordat je naar het altaar loopt. Dát is mijn motto als weddingplanner.

Het organiseren van een bruiloft vraagt behoorlijk wat tijd en energie, iets dat je graag wil bewaren voor de grote dag. Daarbij, hoe lekker is het als iemand anders alles wat jullie willen werkelijkheid laat worden? Dat is toch ultiem genieten!

Als weddingplanner neem ik jullie zorgen uit handen en breng jullie ideeën tot leven. Van A tot Z ontzorg ik met liefde elk bruidspaar op hun pad naar de grote dag. 


 

Eigen website

Elvira Patelias

eigenaar van "Wedding & Dreams"

Graag stel ik mijzelf even voor. Ik ben Elvira Patelias, eigenaar van Wedding & Dreams.

“Wat een fantastische stichting! ” was mijn eerste reactie toen ik van “Make A Weddingwish” hoorde. Hier maak ik graag deel van uit! Regelen, dingen bedenken en organiseren vind ik geweldig om te doen, zeker voor dit doel!  Ik help graag met het maken van mooie herinneringen. Voor mij voelt het als een hele grote eer deel uit te mogen maken van een huwelijksdag in de rol van wensvervuller.

Lieve groet,

Elvira


 

Eigen website

Wensvervullers Brabant

Lotte Vogels

eigenaar van Lots of Love Weddings

 

Sinds 2018 ben ik weddingplanner en help ik met mijn eigen bedrijf Lots of Love Weddings jaarlijks heel wat koppels bij de organisatie van hun droombruiloft, in Nederland en in Italië. De wensen van het bruidspaar staan hierbij voorop: de dag moet aansluiten bij wat het bruidspaar wil en wat bij hen past!

Toen ik gevraagd werd om als regiocoördinator aan de slag te gaan bij Stichting Make-A-Wedding-Wish, hoefde ik daar geen seconde over na te denken. Wat een voorrecht om koppels die met zo'n groot verdriet te maken hebben, te mogen helpen een geweldige dag te realiseren waarop zij even hun verdriet opzij mogen zetten en juist het leven en de liefde mogen vieren!

Ik zet me met heel veel liefde in om jullie trouwwens te vervullen.

(foto credits: Daniela Nizzoli)

Eigen website

Martine van der Linden

eigenaar van "Ik ben Martine"

Martine, dat ben ik!  
Andere noemen mij sprankelend, positief en rete enthousiast. In de aanloop naar DE dag gaan we voor de ultieme creatie. Ik deal met het grote plan en weet echt alles van de puntjes op de i. We gaan samen aan de slag om een onvergetelijke herinnering te maken.

Met trots zet ik mij in voor Make a weddingwish. Het leven moet je vieren hoe kort of lang die ook mag zijn.  


 

Eigen website

Kim Arts

eigenaar van "The Arts of Weddings and Events"

The Arts of Weddings and Events, dat ben ik: Kim Arts.
Mijn bedrijf wordt ook wel The Arts of WE genoemd, omdat ik samen met een bruidspaar toeleef naar hun mooiste dag. Met veel gezelligheid, humor en natuurlijk ordelijkheid neem ik hen als weddingplanner stap voor stap mee in de organisatie van hun perfecte bruiloft. Zo maken we niet alleen van de bruiloft een groot feest, maar ook van de tijd daarvoor.

Met mijn motto ‘Let’s celebrate! Life and love’ heb ik het tot mijn persoonlijke missie gemaakt om het leven en de liefde te vieren. Als geen ander weet ik helaas dat het leven soms te kort is.
Daarom zet ik me met veel liefde ook in voor de Stichting Make a Wedding Wish, want ik gun iedereen zo'n mooiste dag. 


 

Eigen website

Joyce van Rooijen

eigenaar van "It's Joymazing"

De liefde vieren zolang het kan, genieten van elkaar en de mensen om jullie heen en de mooiste herinneringen maken. 
Mijn naam is Joyce en sinds 2020 assisteer ik bruidsparen bij het organiseren van hun mooiste dag. 
De wensen van het bruidspaar staan hierbij centraal, zodat het persoonlijk en uniek blijft. 
 
Ik ben dankbaar dat ik mij mag gaan inzetten voor Make a WeddingWish. 
Dat ik mijn steentje mag gaan bijdragen aan deze liefdevolle bruiloften geeft een voldaan gevoel.
Met een lach en een traan maken we er een onvergetelijke herinnering van!
 
Met heel veel liefde zet ik mij in om jullie trouwwens te mogen vervullen. 


 

Eigen website

Chantal van Geel

eigenaar van "Ja wij willen Trouwen"

 

Eigen website

Wensvervullers Groningen, Friesland en Drenthe

Maria van Tuinen

eigenaar van Woesh Organisatie & Weddingplanning.

Trouwen en rouwen hoort bij het leven. Een lach en een traan liggen dicht bij elkaar. Als weddingplanner geniet ik heel erg van de bruiloften die ik mag verzorgen voor bruidsparen. Maar ook het rouwen van mensen schuw ik niet.

Eind 2018 stond er een oproep op Facebook : Stichting Make a Wedding Wish was op zoek naar leveranciers om belangeloos een bruiloft zo compleet mogelijk te maken voor een stel waarvan de aanstaande bruid heel ernstig ziek was. Aangezien dit vlakbij mijn woonplaats was heb ik aangeboden om het ceremoniemeesterschap op me te nemen. Samen met Antoinette hebben we binnen een paar dagen geweldige leveranciers gevonden die hun steentje allemaal graag bij wilden dragen. En dat op zo'n korte termijn, geweldig! De trouwdag zelf was heel bijzonder. Het besef dat de bruid niet lang meer te leven had maakte de dag extra bijzonder. Er waren verrassingen waar het bruidspaar niets van wist, ze vielen van de ene verbazing in de andere en waren ontzettend blij de hele dag. Je hebt heel gauw een band met de mensen.

Helaas is de bruid inmiddels overleden, maar deze herinnering hebben ze toch maar kunnen maken. Het is fantastisch om dat te mogen doen voor mensen in zo'n heftige fase van hun leven. Ik zet me dan ook heel graag met hart en ziel in om bruidsparen mooie momenten en herinneringen te geven, door hun trouwdag zo bijzonder en compleet mogelijk te maken met fijne collega's en leveranciers. 

Eigen website

Samantha Janssen

eigenaar van Evelynn Flores Weddings & Events

Herinneringen zijn prachtig, belangrijk en voor altijd. Dat ik via de Make a Wedding Wish stichting een helpende hand hand kan bieden bij het maken van intieme herinneringen zoals die van een bruiloft is een enorme eer. Een speciaal moment creëren waarvan intens samen genoten kan worden. Daar doe je het voor. 

 

Eigen website

Anne Wijnen-Meester

eigenaar van Meesterwerk

Toen ik begon als weddingplanner, was mijn motivatie dat ik bruidsparen wilde ontzorgen, waardoor zij volop kunnen genieten van hun trouwdag. Voor de bruidsparen van Make a Weddingwish is dit extra belangrijk: even zorgeloos genieten van elkaar, de liefde vieren, en mooie blijvende herinneringen maken.

Dat ik daaraan mee mag werken vind ik heel erg bijzonder, en ik zet me er met liefde voor in.

Eigen website

Saskia Klaver

eigenaar van Saskia Klaver, Motiverend spreker en Ceremoniemeester 

Mijn naam is Saskia Klaver, een bruisende, sprankelende verschijning die niets liever doet dan de liefde en het leven vieren.

Als Zelfstandig Trouwambtenaar en Ceremoniemeester, maar ook als uitvaartspreker is het mijn missie om topkwaliteit te leveren, volledig te ontzorgen, (onverwachte) wauw-momenten te creëren en net een stap harder te zetten dan verwacht.

Alles om op die ene bijzondere dag extra veel te kunnen genieten van elkaar en prachtige herinneringen te maken samen.

 

Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe intens het is als er iemand ‘dichtbij’ ongeneeslijk ziek is. Ik zet me daarom met alle liefde in voor MAWW om het leven even iets meer glans te geven en dromen uit te laten komen.

Eigen website

Nicole Bredewold

eigenaar van "Onbezorgde Trouwdag" 

Geen enkele twijfel om me in te zetten voor de Stichting Make a Weddingwish.
Helaas heb ik zelf van dichtbij meegemaakt hoe deze ziekte kan toeslaan en hoe snel het kan zijn. Als er dan nog zo'n grote wens is om met de liefde van je leven te gaan trouwen hoe mooi is het dan dat je gebruik kan maken van experts.

Experts die je ondersteunen en helpen om de dag een onvergetelijke dag te laten worden, geweldig om daar onderdeel van te mogen zijn. 
 
 

 

Eigen website

Wensvervullers Limburg

Mandy Meys

mede-eigenaar van FBLS Weddings.

Eigen website

Michelle Hellebrand

mede-eigenaar van FBLS Weddings.

Eigen website

Yvonne Pustjens-Kuppens

eigenaar van Enjoy Your Day, weddingplanning and more.

Ik help bruidsparen bij het vertalen van hun unieke liefdesverhaal naar een persoonlijke bruiloft.
Ik help graag bij het regelen en organiseren. Ik zorg ervoor dat bruidsparen samen met familie en vrienden kunnen genieten.

Dat ik me mag inzetten voor Make a WeddingWish maakt me dan ook ontzettend dankbaar. Dat ik dit mag betekenen in een zware periode om voor het bruidspaar, samen met hun familie en vrienden een mooie herinnering neer te zetten, maakt mijn werk wel heel bijzonder.

Vier het leven en geniet van de kleine dingen!

Eigen website