Bestuur

- Antoinette Zunnebeld, oprichtster en voorzitter Make-A-WeddingWish Nederland -
Image

Deze stichting is een prachtig initiatief van Antoinette Zunnebeld die na 30 jaar actief te zijn geweest in de zorg de overstap heeft gemaakt naar de trouwbranche. Zij is sinds 1 maart 2016 eigenaar van Wishes and Weddings, en organiseert unieke trouw events in diverse regio’s in Nederland. Doordat zij zich ten doel heeft gesteld om trouwprofessionals samen te brengen die met veel passie en energie het beste uit zichzelf willen halen en deze toe te voegen aan de Wishes Events, kwam ze op het idee om dit mogelijk te maken voor ernstig zieke mensen die ook nog dolgraag zouden willen trouwen. 

- Henriët Schouten, secretaris Make-A-WeddingWish Nederland -
Met mijn vak als verpleegkundige wil ik deze prachtige stichting tot steun zijn bij de medische intake gesprekken maar ook als secreataris binnen het bestuur. Als vriendin van Antoinette zitten we veel te sparren over haar plannen binnen de trouwbranche en de zorg. Hoe mooi is dan ook dat zij deze twee werelden met elkaar weet te verbinden.
Image
Vacature: penningmeester Make-A-WeddingWish Nederland = INGEVULD
Binnenkort meer!
Image

Deze stichting is een prachtig initiatief van Antoinette Zunnebeld. Wil jij jouw steentje bijdragen aan deze prachtige stichting, en heb jij verstand van bestuurszaken? Meld je dan aan bij deze stichting. Wellicht zitten wij op jou te wachten!

Wensvervullers

Marielle Jongmans
Marielle JongmansBABS Bijzondere Huwelijkssluiting
Ria Fenneman -Mensies
Ria Fenneman -MensiesBABS Jullie Moment
Brigitte Mes
Brigitte MesEigenaresse CardWise

Webconsultant

- Patrick Nobbenhuis, website en Social Media Make-A-WeddingWish Nederland -
Image
Als echtgenoot van Antoinette ben ik onwijs trots dat ze dit toch maar allemaal gerealiseerd heeft en dat deze Stichting een feit is. Vele uren hebben we hier samen inzitten om de plannen uit te werken, haalbaarheid te toetsen maar vooral om gepassioneerde trouwbranche professionals voor de Stichting te enthousiasmeren. We hebben prachtige plannen met de Stichting die van ons heel groot mag worden. Ik ben binnen de Stichting verantwoordelijk voor de website en alle Social Media.