Nieuws!

02/06/24
In het blad "Vriendin" is een prachtig interview verschenen van Roos, de bruid van ons 10de wenshuwelijk. Zeer de moeite waard om dit te lezen.

Prachtig geschreven door Tessa Hesselhaus van Sesta Producties. Dank hiervoor!
Image
Image
Image
Image

02 / 04 / 24

Regelmatig krijgen we een verzoek of we kunnen helpen bij het realiseren van een huwelijk op hele korte termijn. Diegene die dan ernstig ziek is verblijft dan in het ziekenhuis of hospice. Er is dan al het eea geregeld door hun dierbaren, maar soms lukt het niet om het helemaal te regelen.
Natuurlijk denken we dan mee, kunnen we advies geven en ze wellicht nog koppelen aan een aantal leveranciers.

Op 2 april traden Agus en Amanda in het huwelijk. We werden benaderd door Laureen of we nog iets konden betekenen. Ze hadden slecht een fotograaf en bloemist nog nodig.

Margriet van puur_trouwen, onze regiocoordinator en wensvervuller heeft uiteraard haar best gedaan om dit te regelen. Zo fijn dat het weer gelukt is.

Heel veel dank @christa_fotografie en @naturelthings_ voor jullie hulp en inzet! Prachtig werk!
Image

06 / 03 / 24

Met alle regio-coördinatoren in vergadering om de afgelopen wenshuwelijken te bespreken, praktijkzaken en nieuwe mooie plannen.
Frederiek en Lotte waren via Teams aangesloten.

Er staat veel te gebeuren dit jaar. Zowel voor alle aangesloten weddingplanners als ook alle ingeschreven bedrijven die altijd belangenloos meewerken aan een wenshuwelijk. 

Wordt vervolgd dus!!

Foto is van de lunch die we uiteraard tussendoor genuttigd hebben.
Image

20/02/24

De Stichting heeft een prachtig nieuw logo waar we enorm blij mee zijn. Een mooie frisse uitstraling wat ook bij deze Stichting op zijn plaats is.
Dit logo is ontworpen door Giada Graziani van Grace and Graziani.
Image

12/10/22

Ons bereikte het verdrietige nieuws, dat Daisy, de bruid van ons allereerste Wenshuwelijk is overleden. 
Veel te jong en niet te bevatten. Wat moet dit een immens verlies zijn voor Sjors, familie en nabestaanden. 
Wij wensen iedereen heel veel sterkte en kracht. 
Dankbaar zijn we, dat we samen met een groep fantastische leveranciers, het mogelijk konden maken dit Wenshuwelijk te verwezenlijken.
Image

8/4/2021

HERINNERINGEN MAKEN
En dat hebben we vorig jaar gedaan voor Timo & Sytske, door hun wens in vervulling te laten gaan met onze Stichting Make-A-WeddingWish Nederland. En wat is dat belangrijk.

Gisteravond bereikte ons het verdrietige nieuws dat Timo is overleden. Ze hebben hem liefdevol laten gaan, samen met zijn ouders, de kinderen en Sytske. Sytske geeft aan dat ze apetrots is dat ze zijn vrouw mocht zijn. We leven enorm met hun mee en denken aan ze.

Dankbaar dat we dit voor hun hebben mogen doen en dat we ze hebben mogen leren kennen.
Image

6/8/2020

En weer moeten we afscheid nemen van een prachtig mens!
Mark is helaas overleden en vandaag staat Inge voor de zware taak om samen met hun dochtertje van twee afscheid van hem te nemen.
Op 6 juli 2019 was hun Wenshuwelijk en wat was dat een prachtige dag waar ze veel mooie herinneringen aan hebben. Hopelijk zijn ook deze Inge en de nabestaanden tot troost.
Robert Nas was vorig jaar hun trouwambtenaar en vandaag mag hij de afscheidsceremonie leiden. Hij zal dit ongetwijfeld prachtig doen.
Hoe blij we ook zijn als we een Wenshuwelijk kunnen vervullen, hoe zwaar is het ook om dan weer afscheid te moeten nemen. Mark was een bijzonder aimabel en mooi mens en samen met Inge had hij nog zoveel dromen. Helaas mocht het niet zo zijn.
Lieve Inge, heel veel sterkte en kracht namens de hele Stichting, namens alle betrokken leveranciers en onze wensvervullers Inge Meelker van Amazinge Weddings en Events en Els Natzijl van Ready 2 Marry.
Image

20/7/2020

Helaas hebben we weer een verdrietig bericht met jullie te delen. Vandaag, precies 3 weken geleden, mochten we het wenshuwelijk van Jannes en Dina vervullen. En wat was dat een fijne dag waar Jannes en Dina allebei enorm van konden genieten samen met diegenen die hun lief zijn.

Vandaag kregen we te horen, dat Jannes gisteravond is overleden in alle rust. Wat vreselijk voor Dina, de kinderen en alle naasten. Zo snel al afscheid moeten nemen van jouw geliefde is natuurlijk verschrikkelijk en onvoorstelbaar.
Dankbaar zijn ze voor het nog mogelijk maken van hun huwelijksdag en dat hebben we natuurlijk met alle liefde voor ze gedaan.
De prachtige en vastgelegde herinneringen zijn hopelijk voor alle naasten en zeker voor Dina tot troost. De mooie momenten zitten voor altijd in hun hart en neemt niemand hen meer af. Ze zijn voor eeuwig verbonden aan elkaar en dat was wat ze nog heel graag wilden.

Als eerbetoon aan haar vader Jannes, mogen we van dochter Korina jullie de (verkorte) video tonen. Hij had het prachtig gevonden en gelukkig, door het snelle werk van foto- en videograaf, konden ze samen ook nog genieten van alle beeldmateriaal. Zo enorm fijn, dat dit kon!

We willen ook op deze manier Dina, Korina en alle andere naasten heel veel kracht en sterkte wensen om dit zware verlies te kunnen dragen.
Nogmaals heel veel dank aan alle meewerkende aan dit mooie, intieme wenshuwelijk van Jannes en Dina. In het bijzonder aan ons wensvervullers Maria van
Woesh organisatie & weddingplanning en Ria van Jullie Moment zelfstandig trouwambtenaar.

Maar verder natuurlijk ook alle andere top-bedrijven enorm bedankt voor hun professionele bijdrage.
Image

25/6/2020

Afgelopen zaterdag bereikte ons het vreselijke bericht, dat Bente is overleden.
Bente is het dochtertje van Ed & Ellis en het zusje van Tiebe. Op 11 januari van dit jaar mochten we hun wenshuwelijk als gezin vervullen. Het was een prachtige dag en het overtrof hun verwachtingen.
Maar nu moeten Ed, Ellis en Tiebe en hun naasten dan toch afscheid nemen van dit prachtige engeltje! De hemel heeft er een prachtige ster bij, maar wat verdrietig is dit...

Diepe waardering en bewondering hoe krachtig en liefdevol dit mooie, lieve gezin omging en gaat met dit vreselijke verdriet. Ze hebben er alles aan gedaan om zoveel mogelijk prachtige herinneringen samen te maken en dat is ze heel goed gelukt.
Hopelijk bieden al die mooie herinneringen hen troost en willen wij ze, mede namens de hele stichting en alle meewerkende leveranciers alle kracht en sterkte toe wensen om met dit grote verlies om te gaan.

Lieve Ed, Ellis en Tiebe; jullie hebben het meer dan fantastisch gedaan in jullie zorg en liefde voor Bente! We wensen jullie een mooi afscheid van Bente toe.
Liefs van ons allemaal.
Image

4/5/2020

Ons bereikte het vreselijke nieuws, dat Edward afgelopen donderdagmiddag op 30 april jl. is overleden.

Op 3 oktober 2019 mochten we voor Edward en Marjolein hun wenshuwelijk organiseren. Wat was dat een prachtige dag en hebben ze mooie, dierbare herinneringen vast kunnen laten leggen. Dit zal slechts een schrale troost zijn voor Marjolein, de kinderen en verdere nabestaanden.

Elke keer als we zo'n bericht krijgen, weten we dat we trots mogen zijn, dat we ze nog zo'n mooie trouwdag hebben kunnen bezorgen. Maar elke keer hakt het er in, want in korte tijd bouw je met elkaar een bijzondere band op.

Edward en Marjolein hebben we leren kennen als een prachtig koppel met heel veel liefde voor elkaar en zeker ook voor hun omgeving. Zij hebben ook meegewerkt aan een tv-uitzending voor KRO - NCRV Kruispunt en dat was ook erg bijzonder.

Marjolein gaf in haar bericht aan, dat ze het de afgelopen 7 maanden nog vaak hebben gehad over die mooie dag in oktober en hoe dankbaar ze zijn voor ieders inzet en hulp.

Lieve Marjolein, kinderen en nabestaanden, we wensen jullie ongelofelijk veel kracht, sterkte in deze zware periode. Wat zal het een vreselijk gemis zijn en hopelijk kunnen jullie samen alle mooie herinneringen koesteren!

Veel liefs van iedereen die heeft meegewerkt aan jullie wenshuwelijk, en in het bijzonder van Romy, Inge en Antoinette, Stichting Make A WeddingWish

Image
Image

8/2/2020

Prachtig artikel in de NCRV gids van deze week over de Stichting en het wenshuwelijk van Marjolein en Edward. Een camerateam was aanwezig tijdens dit wenshuwelijk en die beelden worden maandagavond 10 februari uitgezonden op NPO2 om 22:50 uur.
In een interview verteld voorzitster van de Stichting, Antoinette Zunnebeld, hoe de Stichting ontstaan is. Kijken dus allen!
Image

7/1/2020

Het interview van onze Weddingplanners Wilma de Vroede en Inge Meelker met de Almeerse Courant stond is vandaag gepubliceerd! Trots op hoe het stuk is geworden over ons wenshuwelijk en de Stichting. 
Klik op de foto hiernaast om het hele stuk te lezen!
Image

30/12/2019

Vandaag heeft Inge Meelker, samen met het Bruidspaar Bianca en Jacco van ons laatste wenshuwelijk, een interview gehad met de Almeerse Courant. Reden om dit te doen was omdat er zoveel bedrijven uit Almere aan deze wens meegewerkt hebben. Hoe mooi is dat! Dus binnenkort in de Courant!
Image

09/12/2019

Sinds onze move naar een professionalisering van de Stichting hebben we een enorme boost gekregen! We zijn benaderd door een bekende documentatiemaker om een documentaire te maken over de Stichting, komen we binnenkort op landelijke TV bij het programma Kruispunt en hebben wij op dit moment van schrijven 4! wenshuwelijken lopen. Alle zeilen worden bijgezet om voor alle 4 een prachtige trouwdag te organiseren. Helaas zijn het alle 4 weer schrijnende verhalen wat voor elke betrokken weddingplanner reden is om er vol voor te gaan.

2020 zal dan ook het jaar worden van de grotere bekendheid van onze prachtige Stichting. Wie weet wat voor een mooie dingen nog op ons pad gaan komen!

De passie van ons gehele team en dit mooie werk verrichten vanuit ons hart is de sleutel tot succes!
Image

15/11/2019

Van Marjon Revet - Weerink ontvingen wij dit bericht. Ook zij gaat zich met een prachtige actie inzetten voor de Stichting!

Soms blijkt het ineens zo simpel. Mijn theatervoorstelling is bijna klaar, volgende maand ga ik met mijn toffe muzikanten 5x de planken op. Maar het voelde nog niet af: we misten nog iets moois, een doel, een goede reden. En ineens was daar het idee: we gaan ons inzetten voor Make-A-WeddingWish Nederland! Want wat past er nu beter bij het thema van onze voorstelling dan deze stichting die trouwdromen laat uitkomen voor mensen die terminaal ziek zijn? Kom dus kijken in Denekamp, want bij elk verkocht kaartje doneren wij 2 euro!

 
Image

15/11/2019

De organisatoren van trouwbeurs TrouwTastisch komt met een fantastische actie!

T R O T S - Vandaag zijn wij trots, op onszelf, op onze trouwbeurs en bovenal op jullie als bezoekers! Want dankzij jullie aankopen van toegangskaartjes kunnen wij straks (hopelijk??) een hele mooie donatie geven aan Make-A-WeddingWish Nederland

De toegangskaartjes tot de beursdagen op vrijdag 29 november en/of zaterdag 30 november kosten slechts vijf euro. Wie neem jij mee?

Inmiddels kunnen wij jullie melden dat er € 150,00 is gedoneerd aan de Stichting! Daar zijn wij natuurlijk bijzonder blij mee! Onze hartelijke dank!

Image

15/11/2019

Met heel veel trots en dankbaarheid heeft Inge Meelker van Amazinge Weddings-Events-Parties, zich bij de Stichting aangesloten. Zij gaat de functie vervullen van Landelijk Coördinator Weddingplanners Make-a-WeddingWish Nederland. Hier zijn wij enorm blij mee! Zeer binnenkort wordt MAWW 2.0 gelanceerd en zullen wij met veel trots alle Weddingplanners van de Stichting aan u voorstellen.
Image

09/08/2019

Onlangs hebben we als Stichting stappen gezet om verder te professionaliseren en uit te breiden! Daarover vertellen we later graag meer.

Maar voor nu kunnen we alvast met trots vertellen, dat Frederiek Klop van Frederiek Klop Weddingplanner de regio-coördinator is geworden van Zuid-Holland en dat zij onze 6de wens gaat vervullen samen met Romy Jakobs!
Juist door de enorme ervaring en professionaliteit zijn we erg blij met haar en hun bijdrage!

Op naar weer mooie wensvervullingen!

Image

22/11/2018

Vandaag waren we als Stichting te gast bij het VIP-Event van Weddingplanners International! Hier kregen we de gelegenheid iets te vertellen over het werk van ons! Wat werden we warm onthaald en wat waren de reacties lief en bijzonder! En we gaan deze fijne Weddingplanners hard nodig hebben om meer trouwwensen te vervullen van koppels waarvan 1 van beiden levensbedreigend ziek is! Dus heel veel dank dat we zo in het licht werden gezet; met name dank aan Fleur van Leeuwen; je bent een topper en wat heb je het fantastisch georganiseerd! Liefde verbindt, zeker ook hier!
Image

25/11/2018

Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van onze wensvervuller Jacqueline Simonis en Rene Lelieveld, welke de functie van penningmeester vervulde. Wij danken beiden voor hun inzet en wensen hun alle goeds voor nu en de toekomst.
Image

30/7/2018

Op uitnodiging van Radio PopUP Schiedam zat voorzitter Antoinette Zunnebeld LIVE in de uitzending. Dit naar aanleiding van het stuk in het AD.
Image

26/6/2018

De stichting krijgt landelijke aandacht door het plaatsen van een pagina vullend artikel in het Algemeen Dagblad.
Image

27/3/2018

AD Westland plaatst een stuk in de krant over ons derde wenshuwelijk.
Image

11/3/2018

Onze trotse wensvervuller Jacqueline Simonis staat met een groot artikel in het AD Westland.
Image

4/1/2018

De Kombinatie (Zwijndrecht) plaatst een mooi stuk in de krant aangaande ons tweede wenshuwelijk.

Mooii Moment Fotografie

Image

29/12/2017

AD De Dordtenaar plaatst een mooi stuk op hun Facebook pagina over de bijzondere trouwdag van ons tweede wenskoppel. Het stuk werd zelfs overgenomen op de Landelijke Facebook pagina van het AD!
Image

29/12/2017

RTV Rijnmond is aanwezig bij het tweede wenshuwelijk om maken daar een mooie reportage van.
Image

23/12/2017

AD Dordrecht maakt melding van ons tweede wenshuwelijk.

2Love organiseert benefietavond voor onze Stichting!

Image

11/11/17

Twee Weddingplanners, onder de naam 2Love, organiseren een benefietavond waarvoor de opbrengst is voor onze Stichting! Prachtig initiatief wat hopenlijk vele mensen op een idee brengt! 

Babs Marielle Jongmans / Bijzondere Huwelijkssluiting

Image

10/10/2017

Babs Marielle Jongmans van Bijzondere Huwelijkssluiting mag tijdens de landelijke Babsendag een presentatie geven over de Stichting Make-A-WeddingWish Nederland. 
Image

5/10/2017

2Love haalt de publiciteit en staan groots in het AD met hun initiatief van een benefietavond voor het goede doel!

Teamfoto - Fotocredits: FotostudioXL Utrecht

Image

18/09/2017

Team Make-A-WeddingWish duikt de studio in om profielfoto's en een groepsfoto te maken voor op de site en Social Media. FotostudioXL in Utrecht sponsort deze hele fotosessie waarvoor wij meer dan dankbaar zijn. 

1e Wens huwelijk

Image

26/8/2017

Ons eerste wenshuwelijk is een feit! Wat een prachtige bijzondere en vooral emotionele gebeurtenis is het geworden. Mede dankzij de vele bedrijven die belangenloos hebben meegeholpen was het een dag om nooit te vergeten. Kijk ook op de pagina "Wens Huwelijken".
Image

6/7/2017

De 1e wensaanvraag is binnen van een bruidspaar uit het Westland. Zij trouwen op 26 augustus 2017 en wij gaan hen helpen hun trouwwens te vervullen! Wensvervuller Jacqueline Simonis zal deze op zich nemen en begeleiden.

 
Image

11/4/2017

Vandaag is het dan zover; de Stichting Make-A-Wedding-Wish voor bruidsparen met een levenbedreigende ziekte die een trouwwens hebben, is een feit!
Met dank aan de snelle afhandeling door Westland Partners Notarissen & Advocaten!

Team Make-A-WeddingWIsh Nederland

Image

15/1/2017

Het eerste moment dat de commissie voor Make-a-Wedding-Wish bij elkaar is gekomen. In de commissie hebben zitting genomen, Marielle Jongmans, Jacqueline Simonis en Brigitte Mes, alledrie actief als professional in de trouwbranche.
Vanaf nu is het mogelijk om koppels voor te dragen die voor Make-a-Wedding-Wish in aanmerking komen. Deze mogen aangedragen worden door of via trouwbranche professionals.

Marlous en Robert van Make A Wish NL

Image

14/1/2017

Vanaf heden is Wishes and Weddings officieel ambassadeur van Make-A-Wish Nederland. Erg trots op! Tijdens het komend Wishes Event XL en het Nationaal Wedding Congres op respectievelijk 19 en 20 maart 2017 zijn zij ook aanwezig. Robert en Marlous zijn onze enthousiaste contactpersonen waarmee wij mooie acties hebben opgestart waaronder Make-A-Wedding-Wish.

 

Initiatiefneemster Antoinette Zunnebeld

Image

13/1/2017

Het eerste Facebook bericht!

Make-a-wedding-wish is gelanceerd!! Een prachtig initiatief van Antoinette Zunnebeld die na 30 jaar actief te zijn geweest in de zorg de overstap heeft gemaakt naar de trouwbranche. Zij is sinds 1 maart 2016 eigenaar van Wishes and Weddings, en organiseert unieke trouw events in diverse regio's in Nederland. Op 20 maart 2017 a.s. organiseert zij het Nationaal Wedding Congres voor alle mensen en bedrijven die professioneel werkzaam zijn in de trouwbranche. Onderdeel van het congres is Make-a-Wedding-Wish wat warm en dankbaar is ontvangen door de Landelijke Stichting Make-a-Wish. Een deel van de ontvangen gelden gaan in een pot waaruit professionele diensten betaald kunnen worden om een trouwwens te vervullen van ernstig zieke mensen die nog dolgraag zouden trouwen.

Wilt u dit prachtige initiatief ondersteunen, like en deel dan dit bericht. Het wordt heel erg gewaardeerd.